F

HET ONTSTAAN

In april 2005 werd ik 's morgens wakker met een onwerkelijk gevoel. Ik had het idee dat ik tijdens mijn slaap een nieuwe vorm van consult had doorgekregen, maar helemaal duidelijk was het me niet meer.

Dus maakte ik die morgen een connectie met mijn hulptroepen op een hogere energietrilling en vroeg hen 'hoe en wat'.
Heel erg ontzettend duidelijk waren ze niet. Ik kreeg de naam 'Pasting' door en de boodschap dat deze behandeling zich richtte op het celgeheugen. Het 'hoe' moest ik zelf maar gaan verzinnen. Gewoon ontdekken wat ik prettig vond.

Het 'wat' lieten ze ook in het midden. Dat zou ik zelf wel gaan ontdekken, werd er gezegd.En natuurlijk, dat is ook zo gegaan. Een aantal jaren en vele behandelingen verder, kan ik zonder enige vorm van twijfel of valse bescheidenheid zeggen dat dit een heel bijzonder consult is.

Ik ben getuige geweest van de meest intense en ontroerende doorbraken en veranderingen, maar ook van veel frustratie, verzet en weerstand. Pasting is geen eenvoudige behandeling. Niet om te geven en niet om te ontvangen. Maar wie bereid is om eerlijk naar de eigen patronen te gaan kijken en de moed heeft om die patronen ook daadwerkelijk te veranderen, zal Pasting hoogstwaarschijnlijk gaan ervaren als een belangrijk handvat om de Authentieke Zelf te gaan ontdekken.

Na Pasting een paar jaar als 'healing' gepresenteerd te hebben, heeft voortschrijdend inzicht me geleerd dat Universeel gezien niets geheeld hoeft te worden. We zijn allemaal heel. Waar het wel om draait is bewustwording en dat is ook waar het met Pasting over gaat. Het activeren van oude patronen, zodat ze overduidelijk op tafel komen te liggen, waarna je vervolgens kunt kiezen of je deze patronen wilt vervangen met andere partronen of niet.