WAT HET DOET

Tijdens de Pastingbehandeling worden er enkele punten aangeraakt. Deze punten symboliseren bepaalde patronen en deze patronen zullen in de weken erna VERGROOT worden gepresenteerd in dagelijkse situaties.
Dus eigenlijk word je bewust gemaakt van patronen waarvan je wellicht het bestaan niet (meer) wist!

En is dat nodig? Om je er van bewust te zijn? Nee. Als jouw leven helemaal verloopt zoals jij wilt, is het nergens voor nodig.

Maar als er dingen zijn in je leven waar je steeds tegenaan loopt en die je niet goed begrijpt, zou Pasting kunnen helpen om oude patronen op tafel te krijgen, zodat je gaat begrijpen waarom je leven eruit ziet zoals het er uit ziet.Zoals gezegd is Pasting een intense behandeling. Dat betekent echter niet dat het allemaal zwaar en moeilijk is. Integendeel. Ook hier geldt: je kunt het zo zwaar of licht maken als je zelf wilt.
In principe biedt Pasting een ontdekkingsreis door oude schijnwaarheden die je over jezelf hebt opgeslagen in jouw cellen. En wanneer je bepaalde emoties of karaktereigenschappen in jezelf veroordeelt en/of afkeurt, kan het lastig zijn om naar die patronen te kijken.
Zodra je in staat bent om alles in jezelf, dus alle emoties en karaktereigenschappen, te accepteren, wordt Pasting één groot feest, want dan zul je eindelijk in de gelegenheid zijn om te zien waar je vastloopt en om daar zelf verandering in aan te gaan brengen!

Klik HIER voor een overzicht van reacties van deelnemers!