WAT HET KOST

Ben je voor een Pasting afhankelijk van iemand anders? Zeer zeker niet. Jouw eigen helende vermogens zijn oneindig, dus nee, je hebt daar niemand bij nodig.

Maar het kan zijn dat je het wel prettig vindt om ondersteuning te hebben. Begeleiding, die iets verder van jouw patronen afstaat dan jezelf en daardoor meer overzicht heeft.
In dat geval kun je bij ons terecht voor een behandeling.

Voor iedere Pasting vragen we een financiële bijdrage. Niet voor de activatie zelf, want die heb ik ook cadeau gekregen, maar voor de tijd en energie die ik in de eerdergenoemde ondersteuning en begeleiding steek.Ik ben steeds beter gaan begrijpen dat het gaat om een Universele Balans tussen geven en ontvangen en ik heb die balans gevonden in onderstaand rekensommetje:

Ik vraag voor een Pasting een bijdrage van 45 euro, incl. BTW

Je ontvangt een verslag via email. Als je daar nog vragen over hebt kun je die stellen en daar zal ik in één volgende reactie antwoord op geven. Daarna is het consult afgerond.

Behoefte aan een intensere nazorg en méér reacties? Ook dát is mogelijk, maar de verhoging van inzet wordt dan uiteraard wel vertaald naar een verhoging van de bijdrage.

Voor zo'n Pasting XL vraag ik namelijk een bijdrage van 100 euro, incl. BTW.
Er zal een besloten forum voor je in het leven geroepen worden, waar je gedurende 2 weken kunt delen wat je ervaart. De Pasting XL geeft je recht op minimaal 3 (uitgebreide) reacties.

Als er behoefte is om na de twee weken nazorg verder te praten zonder een nieuwe Pasting te ondergaan, verwijs ik je graag naar de mogelijkheid van een coaching of consult.


Let op: het vastgestelde aantal reacties is natuurlijk alleen mogelijk als je zelf regelmatig in het besloten forum in contact gaat. Als je tijdens de 2 weken nazorg nauwelijks reageert, zijn er ook geen 3 reacties van mijn kant mogelijk.
Als na de 2 weken nazorg geen gebruik is gemaakt van het aangeboden aantal reacties, kun je hier verder geen aanspraak meer op doen! Dus om optimaal gebruik te maken van het aangeboden aantal reacties is het raadzaam om ook zelf het gesprek gaande te houden!

Deelname aan Pasting geeft je tevens toegang tot de Pasting Groepsruimte. Iedereen die een Pasting heeft ervaren, kan in dit forum met elkaar van gedachten wisselen over hun persoonlijke indrukken en ontwikkeling. Toegang tot de Groepsruimte is gratis en kent in principe geen tijdsduur.

Aangezien Pasting op celniveau werkt, zal er ook na de behandeling nog van alles doorwerken.
Een eventuele volgende Pasting is dan ook pas na een maand weer mogelijk.