STAP 1 - ERVAREN

Bij sommige dingen schieten woorden gewoon te kort en Pasting is zo'n ding. Om echt te kunnen snappen wat er tijdens een Pasting gebeurt, moet je het gewoon zelf ervaren.

En dan ook echt ervaren in de meest uitgebreide vorm die we bieden: Pasting XL, waarbij er intensere nazorg is dan de gewone Pasting.

Aangezien Pasting een proces op zich is, waarbij de behandelingen steeds iets dieper zullen gaan, hebben we een minimum van vijf Pasting behandelingen vastgesteld, voordat je de stap naar 'toepassen' kunt maken.Deze invulling van Stap 1 biedt tevens de mogelijkheid om voor jezelf goed te kijken of Pasting bij je past. De behandelingen zullen namelijk per keer apart worden afgerekend, dus als je - om wat voor reden dan ook - na één of twee keer besluit dat dit toch niet zo'n geschikte vorm voor je is, kun je zonder extra kosten deze stap 1 afsluiten.

Uiteindelijk komt deze stap dus neer op een bijdrage van 500 euro
(vijf Pasting XL behandelingen á 100 euro per stuk).

Uiteraard bestaat er geen enkele verplichting om na het afronden van de vijf Pasting XL behandelingen door te gaan met Stap 2.

Voor wie al enkele 'kleine' Pasting behandelingen heeft gehad en wil 'overstappen' naar het Opleidingsproces, treffen we natuurlijk een aparte regeling met een speciale verdeelsleutel, zodat ook de kleine Pasting behandelen meetellen voor Stap 1.

Aangezien Pasting op celniveau werkt, zal er ook na de behandeling nog van alles doorwerken.
Een eventuele volgende Pasting is dan ook pas na een maand weer mogelijk.