STAP 2 - TOEPASSEN

Na de vijf Pasting XL behandelingen van Stap 1, heb je inmiddels een aardig beeld van wat Pasting is, hoe het werkt en vooral wat het doet.

Dat is belangrijke informatie als je zelf Pasting behandelingen wilt gaan aanbieden!
Wat ook belangrijk is om te weten, is wat jou zélf te wachten kan staan als je zo'n behandeling doet. Hoe visualiseer je het proces dat plaatsvindt? Hoe interpreteer je fysieke boodschappen die je binnen kunt krijgen? Hoe ontstaat een zo zuiver mogelijk contact met de hogere energieën die deze behandeling begeleiden?

In deze stap is daar alle aandacht voor.Stap 2 begint met een live sessie in een weekend. We huren een appartement kamer in een hotel, waar we vanaf 14.00 uur zullen beginnen met deze één-op-één training.
Tijdens deze training is het de bedoeling dat je gaat oefenen op een proefpersoon van jouw keuze. Aan de hand van een foto - waar de proefpersoon letterlijk van top tot teen opstaat - zal ik je stap voor stap door het Pasting proces begeleiden.
Na afloop zal er telefonisch contact met de proefpersoon opgenomen worden om ervaringen uit te wisselen. Daarna gaan we in het hotel genieten van een goed diner en vervolgens gaan we de behandeling verder bespreken en eventuele vragen verder beantwoorden.

Daarna nemen we afscheid en ronden we dit deel van de opleiding af met het overhandigen van een cursusboek en een certificaat.
's Avonds kun je in de kamer overnachten en 's morgens nog genieten van een ontbijt.
De kosten van de hotelkamer, het diner en het ontbijt zijn bij de prijs van de opleiding inbegrepen.

Na deze sessie krijg je toegang op een besloten forum waar je, zolang je maar wilt, terecht kunt voor ondersteuning en begeleiding.

Tevens zul je op deze site met naam vermeld worden als gecertificeerde Pasting behandelaar, eventueel met link naar jouw website. Deze service is gratis.
We bieden tevens de mogelijkheid om op deze site een eigen pagina te creëren. Aan deze variant hangt wel een prijskaartje. Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

Voor Stap 2, inclusief de privé live sessie en de blijvende online ondersteuning, vragen wij een bijdrage
van 1500 euro, inclusief BTW.