STAP 3 - DOORGEVEN

Als je zelf een aantal Pasting behandelingen hebt ervaren én hebt gegeven, is de kans groot dat je deze vorm van healing wilt gaan doorgeven aan anderen.

En dan ben je dus klaar voor stap 3. In principe is deze stap in grote lijnen te vergelijken met stap 2, alleen is de inhoud van de opleiding uiteraard gericht op het trainen van anderen.

De nadruk van deze stap zal uiteraard weer liggen op het delen van eigen ervaringen en het bieden van ondersteuning en begeleiding.Ook Stap 3 begint dus met een live sessie in een weekend. We huren wederom een appartement kamer in een hotel, waar we vanaf 14.00 uur zullen beginnen met deze één-op-één training.
Tijdens deze training is het de bedoeling dat je gaat oefenen met het doorgeven van informatie. Ik zal daarbij zelf als proefpersoon optreden.
Daarna gaan we in het hotel genieten van een goed diner en vervolgens gaan we de training verder bespreken en eventuele vragen verder beantwoorden.

Daarna nemen we afscheid en ronden we dit deel van de opleiding af met het overhandigen van een cursusboek en een certificaat.
's Avonds kun je in de kamer overnachten en 's morgens nog genieten van een ontbijt.
De kosten van de hotelkamer, het diner en het ontbijt zijn bij de prijs van de opleiding inbegrepen.

Na deze sessie krijg je toegang op een besloten forum waar je, zolang je maar wilt, terecht kunt voor ondersteuning en begeleiding.

Tevens zul je op deze site met naam vermeld worden als gecertificeerde Pasting Trainer, eventueel met link naar jouw website. Deze service is gratis.
We bieden tevens de mogelijkheid om op deze site een eigen pagina te creëren. Aan deze variant hangt wel een prijskaartje. Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

Voor Stap 3, inclusief de privé live sessie en de blijvende online ondersteuning, vragen wij een bijdrage
van 3000 euro, inclusief BTW.